2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Biztonságos látogatás a zselickislaki idősek otthonában

Konténerlátogatót alakítottak ki a Zselickislaki Idősek otthonában. A látogató lényege, hogy az idősek és hozzátartozóik személyesen találkozhatnak egymással, de egy üvegfallal vannak elválasztva egymástól, így a találkozás teljesen biztonságos.

  • Biztonságos látogatás a zselickislaki idősek otthonában

Pista bácsi 3 éve az otthon lakója. Lánya Mária, amikor tehette jött és látogatta. A járványhelyzet óta azonban csak ritkán tudnak találkozni, ezért is örültek az intézmény újításának.

Az otthonban 100 idős ember éli a mindennapjait, a 65 fős személyzet gondos ápolása mellett.

Példaértékűnek nevezte a kezdeményezést a szociális ügyekért felelős államtitkár. Fülöp Attila hozzátette:

a kormányzat legfontosabb célja a második hullámban is az idős emberek védelme.

A zselickislaki idősotthonban havonta egyszer, előre bejelentett időpontban van lehetőség a hozzátartozóknak és idős családtagjuknak a személyes találkozásra.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!