2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

„Bizonyítható az embervadászat” + Videó

A bemutatott felvételek is bizonyítják, hogy a rendőrök emberekre vadásztak az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulóján. Ezt a túlkapásokat vizsgáló Civil Jogász Bizottság társelnöke nyilatkozta a Hír Televíziónak.

Völgyesi Miklós tavaly októberben terrorcselekmény gyanújával tett feljelentést az akkori politikai és rendőri vezetők, köztük Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ellen. A nyugalmazott büntetőbíró a Célpontban közzétett felvételek miatt feljelentés-kiegészítést tesz.

– Döbbenetes, amit az érintett személyek szájából hallhatjuk, hogy egymás között hogy is gondolkodtak arról, amit elkövettek. Lényeges az ügy megítélése is, hogy parancsra cselekedtek-e, avagy saját belső késztetés alapján, gyűlölettől vezérelve követték el ezeket a döbbenetes eseményeket – jelentette ki a Hír Televíziónak Völgyesi Miklós, a Legfelsőbb Bíróság nyugalmazott tanácselnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földi László a Bayer show-ban + videó

Földi László a Bayer show-ban + videó

Elfogadhatatlan az, hogy influenszerek politizáljanak - így fogalmazott Földi László a Bayer show-ban. A titkosszolgálati szakértő kiemelte, hogy a véleményvezérek a maguk nemében jók, hiszen ezért megy a tömeg utánuk, azonban politikai értelemben nem képzett emberek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

Az emléknapon ingyenesen látogatható a Mindszentyneum

A kommunizmus áldozatainak emléknapján ingyenesen látogatható Zalaegerszegen az egykori Államvédelmi Hatóság épületében kialakított, a fogvatartás körülményeit rekonstruáló emlékhely és a Mindszenty József Látogatóközpont, ahol majd késő délután mécseseket gyújtanak az áldozatok előtt tisztelegve.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!