2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Bíróság előtt a kémbotrány volt hadbírója

Megkezdődött a Szegedi Törvényszéken a kémbotrány volt hadbírójának tárgyalása – írja a Magyar Nemzet.

Varga Béla az ügyészség szerint a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőivel kapcsolatban minősített adattal való visszaélést, minősített adatok kezelésének megsértését, illetve jogellenes fogva tartást követett el. A vádirat része, hogy a kémügy nyomozási bírájaként késve döntött az orosz hátterű cég vezetőjének, Püski Lászlónak az előzetes letartóztatásáról, a törvényben előírt 72 óránál kettővel tovább tartotta őrizetben, valamint úgy szállította a titkos iratokat, hogy mások is látták a szöveget. Két évvel ezelőtt nem rendelte el Szilvásy György volt szocialista titokminiszter és Laborc Sándor, az NBH volt főigazgatójának előzetes letartóztatását sem. Az egykori titkosszolgálati vezetőket azóta már első fokon bűnösnek találta a bíróság államellenes bűncselekmény miatt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!