2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Belföld

Beszédében reagált Stummer János Pongrátz András közleményére

"Forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik a mi korunk kihívásait" - jelentette ki Stummer János jobbikos politikus október 23-i beszédében. Ezzel Pongrátz András, '56-os szabadságharcos hét eleji közleményére utalt, aki azt írta: ne vegyék többé szájukra Pongrátz Gergely nevét, aki forog a sírjában a Jobbik árulása miatt. A Mi Hazánk Mozgalom lemondásra szólította fel Stummert kijelentése miatt.

  • Beszédében reagált Stummer János Pongrátz András közleményére

A Jobbik idén is a Corvin-közben tartotta meg október 23-i megemlékezését, amelyen Pongrátz András is megjelent.

A párt ünnepségén a jobbikos Stummer János nem hagyta szó nélkül Pongrátz András hét eleji közleményét.

Az országgyűlési képviselő beszédében úgy fogalmazott: forogjanak csak a sírjukban azok, akik nem értik korunk kihívásait, ezzel utalva a Pongrátz-család nyilatkozatára.

Kegyeletsértés miatt lemondásra szólítja fel Stummer Jánost a Mi Hazánk. A párt elnöksége szerint a jobbikos politikus beszédében nemcsak Pongrátz Gergelyt, a Corvin köz legendás parancsnokát, hanem minden ötvenhatos, elhunyt hőst szándékosan meggyalázott.

Pongrátz András híradónknak azt mondta: október 23-án nem az igazi Jobbikosok szerveztek ünnepséget a Corvin-közbe.

A szerdai jobbikos rendezvényt több, botrányos esemény is megszakította: az ünnepséget a betyársereg tagjai zavarták meg, Jakab Péter frakcióvezetőt pedig WC-papírral dobálták meg beszéde közben.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!