2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Besétált a NVSZ csapdájába, akár nyolc évet is kaphat

Újabb hivatali ügyintézőt csalt tőrbe a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ). Az asszony kenőpénz fejében adott át adóhatósági okiratot a szolgálat munkatársának, akit egy vállalkozó megbízottjának hitt. Hivatalos személyként kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés vádjával állítják bíróság elé.

Az 57 éves nő azt hitte, hogy egy vállalkozó megbízottjával üzletel, a valóságban a Nemzeti Védelmi Szolgálat állított neki csapdát.

A kormánytisztviselő az adótitoknak minősülő adatokat 50 000 forintért adta el a férfinak. A BRFK korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya vesztegetés elkövetésével gyanúsítja az ügyintézőt, akit gyorsított eljárásban állítanak bíróság elé. Tette kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!