2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Belföld

Bérletvásárlás telefonon

Érintkezés mentesen, online is lehet mostantól bérletet váltani Zalaegerszeg és Nagykanizsa helyi járataira a MÁV új applikációjának köszönhetően. A fejlesztés – amit a MÁV és Volánbusz összeolvadása tett lehetővé - december elsejétől érhető el.

  • Bérletvásárlás telefonon

Az új kényelmi funkcióról online sajtótájékoztatón számolt be a két Zalai település vezetése, valamint Pafféri Zoltán, a Volánbusz-, és Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Gecse Péter, Zalaegerszeg alpolgármestere kiemelte: az önkormányzat számára fontos cél az utazóközönség minél szélesebb körű kiszolgálása. Ezért fiatalították ősszel hat új busszal a helyi járatok átlagéletkorát, és ezt segítik az ilyen és ehhez hasonló új lehetőségek is.

Az érintkezés mentes bérletváltás lehetősége, a pandémia miatt különösen előnyös: a várakozást és a kontaktusok számát is csökkenti ez az új lehetőség.

A két közlekedési társaság egybeolvadása több szempontból is javítja a helyi és helyközi tömegközlekedést. Az új applikáció révén, egy helyen elérhetőek a járatokkal kapcsolatos információk, valamint az ország bármely pontjára el tudunk utazni sorbanállás nélkül is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!