2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Bencsik lelkiismeretére bízza a Jobbik, hogy visszaadja parlamenti mandátumát

Bencsik János kilépése nem okoz zavart a Jobbik munkájában - jelentette ki híradónknak a párt alelnöke. Z. Kárpát Dániel nem tart attól, hogy újabb képviselők hagyják el a Jobbikot, ám világossá tette, hogy ők már régóta mondják, hogy lesz, aki nem tud, vagy nem akar velük tartani. Közben a Népszava írt arról, hogy a Pest megyei Monorierdő polgármestere kilépett a Jobbikból.

  • Bencsik lelkiismeretére bízza a Jobbik, hogy visszaadja parlamenti mandátumát

"Nagyon örülök, ha a Jobbikban nem bólogató Jánosok vannak, hanem vannak eltérő vélemények és ezek a vélemények hangot is kaphatnak."

Ezt még kedden nyilatkozta híradónknak a Jobbik nemrég választott elnöke. Jakab Péter ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy egy kiszivárgott hangfelvételből kiderült, hogy a párt első embere fekete listát készített azokról akikkel a jövőben nem szeretne együtt dolgozni.

Jakab kedden még azt mondta: nem tart attól, hogy lesznek olyanok akik elhagyják a pártot.

Ám jóslata egy napig sem tartott, ugyanis Bencsik János távozott a pártból és a frakcióból is.

Jakab fekete-listáján Varga-Damm Andrea neve is szerepel. A pártját a baloldalhoz húzása miatt többször kritizáló politikust meglepte Bencsik kilépése. Ugyanakkor hozzátette: többeknek nem tetszik a vezetés új stílusa.

Varga-Damm Andrea mellett Sneder Tamás is élesen kritizálta az új vezetést. A Jobbik korábbi elnöke a Mandinernek azt nyilatkozta idézem:

„Orbán Viktor valahogy humánusabban kezeli a dolgokat a személyzeti politikájában, mint Jakabék."

Közben a Népszava írt arról, hogy Szente Béla, a Pest megyei Monorierdő polgármestere is úgy döntött nem akarja tovább folytatni a Jobbikban.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Rengeteg magyar kerülhet veszélybe a floridai hurrikán miatt

Pusztító hurrikán közelít az Egyesült Államok felé, a legnagyobb veszélyben pedig a floridai félsziget lakói vannak. A forgószél miatt már napok óta készülődik a lakossá. Híradónknak a floridai magyarok tiszteletbeli konzulja adott exkluzív interjút.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!