2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 11:00

Belföld

Bencsik lelkiismeretére bízza a Jobbik, hogy visszaadja parlamenti mandátumát

Bencsik János kilépése nem okoz zavart a Jobbik munkájában - jelentette ki híradónknak a párt alelnöke. Z. Kárpát Dániel nem tart attól, hogy újabb képviselők hagyják el a Jobbikot, ám világossá tette, hogy ők már régóta mondják, hogy lesz, aki nem tud, vagy nem akar velük tartani. Közben a Népszava írt arról, hogy a Pest megyei Monorierdő polgármestere kilépett a Jobbikból.

  • Bencsik lelkiismeretére bízza a Jobbik, hogy visszaadja parlamenti mandátumát

"Nagyon örülök, ha a Jobbikban nem bólogató Jánosok vannak, hanem vannak eltérő vélemények és ezek a vélemények hangot is kaphatnak."

Ezt még kedden nyilatkozta híradónknak a Jobbik nemrég választott elnöke. Jakab Péter ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy egy kiszivárgott hangfelvételből kiderült, hogy a párt első embere fekete listát készített azokról akikkel a jövőben nem szeretne együtt dolgozni.

Jakab kedden még azt mondta: nem tart attól, hogy lesznek olyanok akik elhagyják a pártot.

Ám jóslata egy napig sem tartott, ugyanis Bencsik János távozott a pártból és a frakcióból is.

Jakab fekete-listáján Varga-Damm Andrea neve is szerepel. A pártját a baloldalhoz húzása miatt többször kritizáló politikust meglepte Bencsik kilépése. Ugyanakkor hozzátette: többeknek nem tetszik a vezetés új stílusa.

Varga-Damm Andrea mellett Sneder Tamás is élesen kritizálta az új vezetést. A Jobbik korábbi elnöke a Mandinernek azt nyilatkozta idézem:

„Orbán Viktor valahogy humánusabban kezeli a dolgokat a személyzeti politikájában, mint Jakabék."

Közben a Népszava írt arról, hogy Szente Béla, a Pest megyei Monorierdő polgármestere is úgy döntött nem akarja tovább folytatni a Jobbikban.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Mutatjuk, mit érdemes tudni a Tisza Pártot behálózó csalás-sorozatról

Néhány héttel ezelőtt robbant a hír, hogy a magát korrupcióellenes harcosként bemutató, a közélet megtisztulását hirdető Magyar Péter egyik legközvetlenebb bizalmasáról, gazdasági vezetőjéről, S. Máriáról kiderült, hogy egy 1200 embert megkárosító csalássorozatban való részvételéért több év szabadságvesztésre ítélte a bíróság.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!