2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Belföld

Bemutatták Thibaud Gibelin „Orbán Viktor győzelemre játszik” című könyvét Miskolcon

A szerző nyugat-európai szemmel méltatta a magyar miniszterelnököt és talk show keretében beszélt arról, hogy miért a magyar út a túlélés záloga Európában.

  • Bemutatták Thibaud Gibelin „Orbán Viktor győzelemre játszik” című könyvét Miskolcon

Orbán Viktor személye egész Európában a figyelem központjába került az elmúlt időszakban. Ahogy a könyv fülszövege is bemutatja Thibaud Gibelin példaként állítja a Nyugat elé a magyar miniszterelnök karakán, hagyományos értékeket előtérbe helyező politikáját.

A könyv hazánk történelmi múltjából eredő példákkal mutatja be Orbán Viktor döntéseit. A résztvevők szerint is jelentős, ha egy francia is elismeri a magyar vezetés érdemeit.

Az író kifejtette, szerinte az uniós bürokráciában megütközést keltő magyar politika lehet a túlélés záloga Európa számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!