2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Bemutatta makói jelöltjét a Fidesz

Makón a jelenlegi polgármestert, Farkas Éva Erzsébetet indítja az önkormányzati választásokon a városvezetői posztért a Fidesz-KDNP - jelentette be Lázár János.

  • Bemutatta makói jelöltjét a Fidesz

Ma Makó városa Csongrád megye egyik legjobban gyarapodó települése, a Fidesz-KDNP célkitűzése pedig az, hogy a következő évtizedben Makót a Dél-Alföld legerősebb kisvárosává tegye. Olyan gyarapodó közösséggé, amely képes a legnehezebb kihívásokra válaszolni, mondta Lázár János.

"Ma Európa hasonló méretű, hasonló helyzetben lévő városai a megmaradásért küzdenek. A megmaradásért küzdenek, mert minden hasonló méretű településen mindenhol az a kérdés, hogy egy fiatal miért marad itt, miért ne menjen el, mi az, ami itt tartja. vagy visszatérjen-e. Hogy Makón nemcsak születni, hanem élni is érdemes legyen. Hogy Makóra, akik elhagyták a várost a következő évtizedben visszatérhessenek. Ennek az a feltétele, hogy gyarapodó közösség legyen Makó."

Lázár János elmondta, ennek feltételeit az elmúlt öt évben már megteremtették, és az a céljuk, hogy ez így is maradjon. A Fidesz jelöltje hozzátette, Makó gazdasági fejlődésének segítése mellett a városvezetés egy élhetőbb város építésébe kezdett.

A kormánypárt makói szervezete a képviselőjelöltek személyét augusztus 22-én hozza nyilvánosságra.

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!