2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Bemutatta az önkormányzati választási programját a Jobbik

Emelné a pedagógusok bérét, visszaadná az településeknek az iskolafenntartás és járóbeteg szakellátás jogát és emelné az önkormányzatok központi normatíváját a Jobbik Erről a párt elnöke beszélt, amikor ismertette önkormányzati választási programjukat.

  • Bemutatta az önkormányzati választási programját a Jobbik

Sneider Tamás úgy fogalmazott: olyan életerős települések kellenek, amelyek társadalmilag és gazdaságilag autonómok és önfenntartóak, közbiztonságot nyújtanak, és egyensúlyban vannak a környező tájjal is. Híradónk kérdésére válaszolva beszélt arról is, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampányában nem vesznek részt, sőt adott esetben támogatni tudják Tarlós István programját.

"Mi mindig azt mondjuk, hogy mindenkivel képesek vagyunk együttműködni és hogyha egy politikai szervezet, akár a parlamentben, akár máshol normális és az ország érdekében lévő törvényeket és rendeleteket alkot meg, akkor természetesen ezt meg kell szavazni, mert ez a kötelességünk. Ha Tarlós István jó rendeletet fog a fővárosi közgyűlésbe beterjeszteni, akkor azt támogatni fogjuk, nekünk ez az álláspontunk, és semmi több. Minket a nép és a embereknek az érdeke érdekel és ez alapján fogjuk kialakítani a véleményünket a két polgármester tevékenységével kapcsolatban"

- mondta a Jobbik elnöke, Sneider Tamás.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!