2020. november 25.,
szerda, Katalin napja

Bemutatta az önkormányzati választási programját a Jobbik

2019. szeptember 4., szerda 08:41

Emelné a pedagógusok bérét, visszaadná az településeknek az iskolafenntartás és járóbeteg szakellátás jogát és emelné az önkormányzatok központi normatíváját a Jobbik Erről a párt elnöke beszélt, amikor ismertette önkormányzati választási programjukat.

Sneider Tamás úgy fogalmazott: olyan életerős települések kellenek, amelyek társadalmilag és gazdaságilag autonómok és önfenntartóak, közbiztonságot nyújtanak, és egyensúlyban vannak a környező tájjal is. Híradónk kérdésére válaszolva beszélt arról is, hogy Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti kampányában nem vesznek részt, sőt adott esetben támogatni tudják Tarlós István programját.

"Mi mindig azt mondjuk, hogy mindenkivel képesek vagyunk együttműködni és hogyha egy politikai szervezet, akár a parlamentben, akár máshol normális és az ország érdekében lévő törvényeket és rendeleteket alkot meg, akkor természetesen ezt meg kell szavazni, mert ez a kötelességünk. Ha Tarlós István jó rendeletet fog a fővárosi közgyűlésbe beterjeszteni, akkor azt támogatni fogjuk, nekünk ez az álláspontunk, és semmi több. Minket a nép és a embereknek az érdeke érdekel és ez alapján fogjuk kialakítani a véleményünket a két polgármester tevékenységével kapcsolatban"

- mondta a Jobbik elnöke, Sneider Tamás.

HírTV