2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Belföld

Belviszály a Jobbikban

Továbbra is tagadja, hogy tisztogatást folytatna Jakab Péter a Jobbikban. A Párt elnöke hangsúlyozta, hogy aki velük tart, az maradhat, akik nem, azok távozhatnak. Jakab korábban azt mondta, nem számít távozókra, másnap Bencsik János kilépett a párt parlamenti frakciójából.

  • Belviszály a Jobbikban

Bencsik János múlt hét szerdán tette közzé ezt a videót. Bencsik a videóban arról beszél, hogy elege lett pártja önpusztító és erkölcstelen politikájából. Jakab Péter egy nappal korábban még azt mondta nem számít távozókra, azért amiért élesen kritizálta több párttársát. És arról is beszélt, hogy mindenki tiszta lappal indul így nincs belső háború a pártban.

Pénteken azonban a Jobbik pártalapítványának kuratóriumától köszönt el a pártelnök.

Aki követi ezt az irányt az jön velünk, aki nem az pedig megy

Jakab Péter ennek ellenére azt állítja nincs leszámolás a Jobbikban.

Stummer János is a pártalapítvány vezetői közé tartozott. Jakab korábban őt is az ellenlábasok közé sorolta. Ennek ellenére azt állítja marad.

Nem lepett meg. Az országos elnökségnek szíve joga eldönteni azt, hogy a pártalapítvány 4 fős kuratóriumában ki kapjon helyet. Az országos elnökség most úgy döntött, hogy rám nem számít a továbbiakban és én ezt tiszteletben tartom. 

- mondta Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője.

A Jobbik korábbi alelnöke szerint első sorban nem ideológiai különbségek vannak a Jobbikban maradt tagok között. Volner János szerint Bencsik János kilépését, akár a Jobbik korábbi elnöke és más országgyűlési képviselők is követendő példának találhatják.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!