2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Küldetés

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Belezavarodott beszédébe Karácsony Gergely a Corvin áruház homlokzatának átadásán

Leleplezték a Corvin áruház felújított homlokzatát. Az új pláza Corvin Palace néven várhatóan augusztusban nyit. Az átadón Karácsony Gergely belezavarodott beszédébe, mert a Fidelitas háborúpárti kijelentéseire emlékeztette.

  • Belezavarodott beszédébe Karácsony Gergely a Corvin áruház homlokzatának átadásán

Lehullott a lepel a Corvin Áruházról. Visszanyerte régi-új fényét a Blaha Lujza tér ikonikus épülete, amely mostantól a Corvin Palace nevet viseli. A VIII. kerület polgármestere szerint a Corvin nélkül nincsen Józsefváros és nincsen főváros sem.

– Ha kellően figyelmesek vagyunk a múlt értékeire, akkor a jövő nagyon sok szempontból ezekre az értékekre tud alapozni – erről már a főpolgármester beszélt.

Miközben a múlt traumáiról beszélt Karácsony Gergely, a jelenkor botrányaira emlékeztették. A Fidelitas az elmúlt napokban elhíresült beszédére emlékeztette a városvezetőt, amely nyilatkozat szerint hazánk háborúban állna Oroszországgal.

Karácsony Gergely láthatóan nem örült az akciónak. Beszéde közben többször össze is zavarodott.

A teljes Corvin Áruház átadására még várni kell, várhatóan nyár végétől vagy ősz elejétől lehet ismét vásárolni a VIII. kerület új plázájában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!