2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Békésen zajlott a Nemzeti Légió demonstrációja

Békésen zajlott a Mi Hazánk demonstrációja Törökszentmiklóson. Toroczkai László pártelnök azután jelentette be, hogy tüntetnek a helyi roma telepen, hogy egy férfi több embert is brutálisan megvert a településen. A megmozdulás ellen többen tiltakoztak, a rendőrség pedig betiltotta a Magyar Gárdát idéző Nemzeti Légió felvonulását.

  • Békésen zajlott a Nemzeti Légió demonstrációja

Hatalmas volt a rendőri készültség Törökszentmiklóson, a Mi Hazánk Mozgalom egyenruhás szervezete, a Nemzeti Légió tagjai vonultak fel a cigány lakosság ellen. Toroczkai László szervezete azért tartott erődemonstrációt, mert korábban vélhetően kábítószer hatása alatt lévő férfi megvert két másikat.

A demonstráció ellen többen is tiltakoztak, a vonulásos tüntetést a hatóságok nem engedélyezték.

A Momentum ellentüntetést szervezett. Fekete-Győr András azt mondta: nem akarnak olyan országban élni, ahol számít a bőrszín. Szerinte a Toroczkai féle nemzeti légió félelmet kelt az emberekben.

Több ellentüntető is nácinak nevezte a Mi Hazánk mozgalom aktivistáit. Toroczkai László azt mondta, hogy a kijelentésért perelni fog.

Közben a helyi roma szervezetek gyertyagyújtással emlékeznek a tíz évvel ezelőtti romagyilkosságok áldozataira.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

Orbán Viktor: A kampányt berúgtuk! + videó

A kampányt berúgtuk – írta közösségi oldalán Orbán Viktor. A miniszterelnök bejegyzéséből kiderült, hogy elérkezett országjárásának első állomására, Nemesgörzsönybe.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!