2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Belföld

Beismerte a Momentum, hogy sikeres a kormány oltási stratégiája

  • Beismerte a Momentum, hogy sikeres a kormány oltási stratégiája

Már a Momentum is elismerte, hogy jó a kormány oltási programja.

A párt európai parlamenti képviselője az ATV műsorában azt mondta: bevált a Fidesz stratégiája, hiszen nagyon magas az átoltottság Magyarországon.

Donáth Anna arról is beszélt, hogy Brüsszelnek a keleti vakcinákat is be kell vennie a vakcinaútlevélbe, hiszen ők engedélyezték, hogy a tagállamok önállóan is jóváhagyhatnak oltóanyagokat.

A Momentum korábban számos alkalommal támadta a kormány járványkezelését, sőt az orosz és kínai vakcinákat is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!