2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Beindult a buszcsereprogram

Négy új autóbuszt mutattak be Pécs főterén, ezzel kezdetét vette a város buszcsereprogramja. A régi járművek rossz állapotban vannak, egyre több a járatkimaradás.

A közgyűlés döntése után a Tüke Busz Zrt. most 200 millió forintos forráshoz jut, amivel a hitelkeretigényüket is fel tudják gyorsítani. Összesen harminc új busz beszerzését tervezik.

„Természetesen 10 busz nem oldja meg a problémát, ezért programról és nem egy egyszeri buszbeszerzésről beszélünk – közölte Csizi Péter alpolgármester. – Ezeknek a buszoknak a konstrukciója egy bérleti konstrukció, egy bérleti szerződést kötöttünk a gyárral. A buszbeszerzés pedig az említett hitelek folyósítása után fog majd megindulni” – tette hozzá Csizi Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!