2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Befolyásolja a turizmust a koronavírus

Megnyílt a 2020-as utazás-kiállítás, ahol szintén megkerülhetetlen téma volt a koronavírus. A szakemberek a turizmus komoly visszaesésére számítanak. Közben a Wizz Air bejelentette, hogy ritkítja az Olaszországba közlekedő járatait.

  • Befolyásolja a turizmust a koronavírus

Üresen állnak a Kínába üdülési lehetőségeket ajánló pavilonok az utazás kiállításon. A Kínai Turisztikai Hivatal munkatársa szerint ez elsősorban a koronavírusnak köszönhető, mint Farkas Diána mondja már most rengeteg utat lemondtak az ügyfelek.

A egyik csíkszeredai hotel ügyvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy Erdély biztonságos úti cél lehet.

„Az utazás tehát a legjobb befektetés még most is a rémisztő koronavírus idején igaz ez az állítás”

Erről pedig már Karácsony Gergely beszélt az Utazás Kiállítás megnyitóján. Budapest főpolgármesterétől szerettük volna megtudni, hogy a fővárosban milyen intézkedéseket terveznek a járvány miatt, azonban a Hír Tv bojkottja miatt, válaszokat ezúttal sem kaptunk.

Az utazás kiállítás idei díszvendége Olaszország. Az ország budapesti nagykövete arról beszélt, hogy aktívan küzdenek a vírus terjedése ellen, eddig több mint 10 ezer mintát vettek, egyben reményét fejezte ki, hogy a nemzetközi együttműködés és a tudomány segít gyorsan leküzdeni a válságot.

A koronavírus okozta aggodalmak miatt lemondott, de már befizetett utakra útlemondási biztosítás megléte esetén sem fizetnek kártérítést a biztosítók.

Március 11-től április 2-ig csökkenti az Olaszországba közlekedő járatainak sűrűségét jelentette be a Wizz Air.

Radó András hozzátette: a módosított menetrend szerint Rómába és Bariba heti két járat közlekedik, Milánóba heti négy, Nápolyba, Bolognába és Cataniába heti 1, Debrecenből Milánóba pedig változatlanul heti 2.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!