2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Befejeződött a tiszafüredi vasútállomás felújítása

A Tiszafüredre vonattal érkezőket már az eddigiektől teljesen eltérő kép fogadja, hiszen befejeződött a vasútállomás felújítása.

  • Befejeződött a tiszafüredi vasútállomás felújítása

A felújítás 2020-ban kezdődött, lépcsőzetesen újult meg a fogadóépület, a szociális helyiség, valamint a forgalmi iroda.

"Ezen a helyen több mint negyvenezren szálltak le és fel 2022-ben. Tehát nem mindegy, hogy az ide érkező tiszafürediek, akik el akarnak utazni Debrecenbe, Egerbe, vagy akármelyik részére az országnak, vagy az ide érkező turisták milyen képet kapnak rólunk. Mondhatjuk az is, hogy Tiszafürednek ez az egyik kapuja" - nyilatkozta Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!