2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Befejeződött a szennyvíztisztító felújítása Komlón

Az utóbbi évek legnagyobb, több mint egymilliárd forintos beruházása fejeződött be Komlón, ahol hálózatba kötötték az eddig csatornázatlan területeket és a korszerűsítették a szennyvíztelepet. Baranya második legnagyobb városában a csatornázottság így megközelíti a 100 százalékot.

  • Befejeződött a szennyvíztisztító felújítása Komlón

A város szennyvíztisztító telepe 1988-ban épült, azóta csak a szükséges karbantartásokat végezték el. Most a teljes technológiai háttér és az irányítástechnikai rendszer is megújult.

A beruházás 750 millió forintnyi uniós és 350 millió forintnyi hazai forrásból valósult meg. Csaknem 5 kilométer gerinc- és bekötő-vezetéket fektettek le. 128 ingatlan került be a városi elvezető rendszerbe, 14 társasháznál kicserélték az elavult bekötéseket. Egy szakaszon a főgyűjtő csatornát is felújították.

A projekt hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország teljesítse a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos Európai Uniós környezetvédelmi előírásokat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!