2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Befejeződött a szennyvíztisztító felújítása Komlón

Az utóbbi évek legnagyobb, több mint egymilliárd forintos beruházása fejeződött be Komlón, ahol hálózatba kötötték az eddig csatornázatlan területeket és a korszerűsítették a szennyvíztelepet. Baranya második legnagyobb városában a csatornázottság így megközelíti a 100 százalékot.

A város szennyvíztisztító telepe 1988-ban épült, azóta csak a szükséges karbantartásokat végezték el. Most a teljes technológiai háttér és az irányítástechnikai rendszer is megújult.

A beruházás 750 millió forintnyi uniós és 350 millió forintnyi hazai forrásból valósult meg. Csaknem 5 kilométer gerinc- és bekötő-vezetéket fektettek le. 128 ingatlan került be a városi elvezető rendszerbe, 14 társasháznál kicserélték az elavult bekötéseket. Egy szakaszon a főgyűjtő csatornát is felújították.

A projekt hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország teljesítse a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos Európai Uniós környezetvédelmi előírásokat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!