2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Befejeződött a szennyvíztisztító felújítása Komlón

Az utóbbi évek legnagyobb, több mint egymilliárd forintos beruházása fejeződött be Komlón, ahol hálózatba kötötték az eddig csatornázatlan területeket és a korszerűsítették a szennyvíztelepet. Baranya második legnagyobb városában a csatornázottság így megközelíti a 100 százalékot.

A város szennyvíztisztító telepe 1988-ban épült, azóta csak a szükséges karbantartásokat végezték el. Most a teljes technológiai háttér és az irányítástechnikai rendszer is megújult.

A beruházás 750 millió forintnyi uniós és 350 millió forintnyi hazai forrásból valósult meg. Csaknem 5 kilométer gerinc- és bekötő-vezetéket fektettek le. 128 ingatlan került be a városi elvezető rendszerbe, 14 társasháznál kicserélték az elavult bekötéseket. Egy szakaszon a főgyűjtő csatornát is felújították.

A projekt hozzájárult ahhoz, hogy Magyarország teljesítse a szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos Európai Uniós környezetvédelmi előírásokat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!