2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hunky Blues - Az Amerika Álom 02:00

Belföld

Bayer Zsolt megkapta a kínai vakcina első adagját

  • Bayer Zsolt megkapta a kínai vakcina első adagját

„Ma megkaptam a kínai vakcina első adagját!”

– ezzel a címmel töltött fel Bayer Zsolt, lapunk publicistája egy fotót a blogjára, amelyen háziorvosa éppen a kínai Sinopharm-vakcina első adagját adja be neki.

A Magyar Nemzet megkeresésére Bayer Zsolt elmondta, mivel még csak pár órája kapta meg az oltást, különösebb hatásról nem tud beszámolni. Mint mondta, már az első napon regisztrált az oltásra, és mivel krónikus beteg, már sorra is került.

A múlt héten hívott fel a háziorvosom, hogy megkaphatom – fejtette ki a publicista, hozzátéve: – Én az orosz vakcinát szerettem volna, de arra várni kell, úgyhogy nyugodtan jöhetett a kínai.

Bayer Zsolt arról is beszélt, nem osztja a kínai vakcinával kapcsolatos szkeptikus véleményeket, sőt egyenesen felháborítónak tartja őket.

Éppen ma volt kénytelen a 444 megírni, hogy nincs komolyan vehető szakember és virológus, aki azt mondaná, ne oltassuk be magunkat a kínai vakcinával, és mivel ők a szakemberek, hadd hallgassak inkább rájuk, és ezt javasolom mindenkinek

– fogalmazott a publicista.

A főként a kínai vakcinát érintő baloldali hangulatkeltéssel kapcsolatban Bayer Zsolt elmondta:

Amit a kübekházi polgármester, Molnár Róbert megengedett magának, az, azt gondolom, hogy nem pusztán felháborító, de szerintem súrolja a bűncselekmény határát.

Bayer Zsolt úgy véli, az ügy megérne egy komoly vizsgálatot, és reméli, hogy a kübekházi háziorvos helyre teszi Molnár Róbertet.

Mint ahogy arról korábban a lap is beszámolt, Kübekháza polgármestere, a Gémesi György nevével fémjelzett Új Kezdet egykori politikusa levelet írt a település háziorvosának, amelyben azt írta: „A Kübekházára juttatandó kínai Synopharm-vakcinával körültekintően szíveskedjék eljárni.” A polgármester levelét a közösségi oldalon is közzétette, ezzel nyomást gyakorolva a doktornőre.

Kép: badog.blogstar.hu

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!