2024. 10. 27. Vasárnap Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Trump vagy Harris? 22:30

Belföld

Bayer Zsolt: Ki a felelős?

Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta. És lennének hozzá bizonyító mentőszolgálati jegyzőkönyvek is – írja a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében Bayer Zsolt, amelyet változtatások nélkül közlünk.

  • Bayer Zsolt: Ki a felelős?

"A mentőszolgálat nem találta meg, ki szivárogtatta ki Magyar Péter mentős jegyzőkönyvét

A Tisza elnöke szerint «hazudik a Mentőszolgálat, pontosan lehet tudni, hogy ki szivárogtatott».” (444)

„Lezárult a mentőszolgálat vizsgálata arról, hogyan kerülhetett nyilvánosságra Magyar Péter esetlapja

Május elején a Bors közölt egy, az Országos Mentőszolgálattól származó jegyzőkönyv-részletet arról az esetről, amikor Varga Judit gyógyszermérgezés gyanúja miatt mentőt hívott akkori férjéhez, Magyar Péterhez. (...) Magyar Pétert végül nem kellett ellátni, mert elhagyta a lakhelyüket.” (24)

„A mentőszolgálat nem talált személyi felelőst Magyar Péter esetlapjának kiszivárogtatásánál

A Bors tavasszal mutatott be két dokumentumot, amiből az derült ki, hogy tavaly mentőt hívhattak Magyar Péterhez mérgezési tünetek miatt, ellátni viszont nem tudták, mert elhagyta a helyszínt. Magyar szerint a mentőszolgálat «NER-káder» vezérigazgatója hazudik.” (Telex)

„Az Országos Mentőszolgálat nem tudja, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért

Az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) nem sikerült kiderítenie, ki felelős a Magyar Pétert érintő szivárogtatásért – derült ki az RTL Híradójából. A Bors bulvárlap tavasszal számolt be két dokumentumról, amelyek szerint tavaly mentőt hívtak Magyarhoz mérgezési tünetekre hivatkozva, viszont mire kiérkeztek, a jogász elhagyta a helyszínt.” (Hang) 

És így tovább…

Ugye milyen érdekes? Nem arról beszélünk, hogy ez a rohadék szemétláda a kiskorú gyerekei és a felesége előtt eljátssza az öngyilkost, aztán, miután kihívják rá a mentőt, komótosan összeszedelődzködik és lelép, mintha mi sem történt volna – ahogy ezt a „kiszivárgott” jegyzőkönyvek is alátámasztják, vagyis igazolják szóról szóra a Varga Judit által elmondottakat, de nem, erről nem beszélünk, hanem arról, vajon ki szivárogtatta ki a jegyzőkönyveket, amelyekből feketén-fehéren kiderül – már ha valakinek eddig nem lett volna világos –, hogy ez itt egy pszichopata gazember.

Igen fiúk, így kell ezt csinálni...

p.s.: Képzeljék el mi lenne itt, ha egy fideszes politikusról vagy közszereplőről derülne ki, hogy ugyanezt csinálta. És lennének hozzá bizonyító mentőszolgálati jegyzőkönyvek is. Önök szerint melyik ellenzéki újság és újságíró kutatná lázasan, vajon ki szivárogtatta ki azokat a jegyzőkönyveket, ahelyett, hogy éveken át írná a vitriolba meg gennybe mártott publicisztikákat arról, micsoda egy rohadt gazember az illető?

Na ugye…

Mondom én, így kell ezt csinálni…

Forrás: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szíriai bevándorlók tüntetett Hollandiában a kormány ellen

Szíriai bevándorlók tüntetett Hollandiában a kormány ellen

Több száz szíriai tüntetett vasárnap Hágában amiatt, hogy a holland kormány meg akarja fontolni Szíria egyes térségeinek biztonságossá nyilvánítását, és hogy a biztonságossá nyilvánított országrészekbe visszaküldenék az onnan érkezőket - jelentette az NlTimes című holland hírportál.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, mit mondott a jogi szakértő a Lakatos Márk ügyről

Mutatjuk, mit mondott a jogi szakértő a Lakatos Márk ügyről

A Magyar Nemzet megkérdezett egy jogi szakértőt, milyen bűncselekmények gyanúját veti föl annak az egykori árvaházi fiúnak a megrázó beszámolója, akit állítása szerint 15 éves korában megrontott a hírhedt balliberális divattervező-celeb, Lakatos Márk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!