2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Belföld

Bayer Zsolt: Ez az első olyan Békemenet, amely a kormány melletti kiállásról és a mi Európánkról is szól + videó

Bayer Zsolt az Origónak adott interjúban elmondta, hogy aki most a régi Európáját szeretné megtartani, visszakapni, megőrizni, átmenteni, annak el kell mennie a szombati Békemenetre. Hozzátette: példa lehetünk Európa számára a béke mellett kiállásban, amely a magyar kormánynak is erőt és támogatást ad a jövőbeni küzdelmekhez.

  • Bayer Zsolt: Ez az első olyan Békemenet, amely a kormány melletti kiállásról és a mi Európánkról is szól + videó

Bayer Zsolt az Origónak adott interjúban kifejtette: "Aki most a régi Európáját szeretné megtartani, visszakapni, megőrizni, átmenteni, annak el kell jönnie erre a szombati Békemenetre."

Bayer Zsolt hozzátette: ez az első olyan Békemenet, amely nem pusztán a kormány melletti kiállásról szól - arról is -, hanem a mi Európánkról, amit valakik valamiért el akarnak tüntetni, fel akarnak számolni, meg akarnak változtatni, mind kulturálisan, mind etnikailag, és ráadásul még egy háborúba is bele akarják rángatni. Aki ezt nem akarja, az jöjjön el szombaton a Békemenetre, és mutassuk meg, hogy a normális emberek vannak többségben. 

Bayer elmondta azt is, hogy "Robert Ficóért pedig azért menetelünk" - ahogyan a publicista az Elszabadul a pokol című véleménycikkében is írta -, mert ahogy két és fél évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy háború lesz a szomszédunkban, ahogy egy évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy ebbe a háborúba az Európai Unió eszüket vesztett vezetői egész Európát bele akarják majd sodorni, úgy pár héttel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy itt, Közép-Európában, egy szomszédos ország miniszterelnökét megpróbálják megölni. 

Ez is megtörtént, és innentől kezdve nem szeretném, ha jövő héten valami olyasmi történne, amire ezen a héten még nem gondoltunk, de sajnos ma már minden lehetséges. Mutassuk meg, hogy az erő velünk van!

A teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!