2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Bayer vlog - Egyenes szál Tompos Márton és a ló hímtagja között + videó

Bayer Zsolt egy újabb vlog bejegyzéssel jelentkezett.

  • Bayer vlog - Egyenes szál Tompos Márton és a ló hímtagja között + videó

"A kegyelmi-ügy kirobbanásának másnapján már Pető Péter, a 24.hu publicistája megírta a teendőt. Úgy fogalmazott, az ellenzék dolga most az egész kegyelmi-ügy átorbánozása. Nos, az átorbánozás azóta is gőzerővel folyik. A minap például eljutottak odáig – a független sajtó fantasztikus átorbánozói - , hogy megírták, miszerint a Bicskével szomszédos falu, község, Etyek jelenlegi fideszes alpolgármestere volt a védőügyvédje K. Endrének még az első tárgyalási fordulóban. És? Teszi föl a kérdést minden normális ember. Mi ebben az érdekes? Hát az, hogy le lehet írni, hogy egy fideszes alpolgármester -aki egyébként ügyvéd – védte valamikor ezt a bizonyos K. Endrét.

A 444.hu rögtön föl is fedezte a dolog lényegét, imigyen vezették be ezt a cikküket: íme egy újabb fideszes szál a botrányban. Remek! Akkor viszont mi kérdezzük meg, hogy a második tárgyalási fordulóban viszont K. Endrét az a Zamecsnik Péter védte, aki az ATV állandó vendége, ellenzéki műsorok harcos ellenzéki szónoka, soha nem rejtette véka alá, hogy az ellenzékhez húz. Ebből vajon következik -e, hogy akkor megvan az ügy ellenzéki szála is? És most ismét szintet léptünk.

Tompos Márton, a Momentum alelnöke – figyelj – előbányászott egy 2002-es, vagyis 22 évvel ezelőtt készült videót, amely videón az látszik, hogy a 2002-es választási kampányban Bicskén Orbán Viktor kampányol, ő az egyik szónok, és a színpadon ott ül mögötte a bicskei gyermekotthon 20 évvel később pedofíliáért elítélt igazgatója. És Tompos Márton imigyen fejezi be, miután fölteszi ezt a videót a Facebookjára : íme egy újabb fideszes szál a történetben, amely egyenesen Orbán Viktorhoz vezet.

Értik, ugye? 22 évvel ezelőtt, 2002-ben Orbán Viktornak tudnia kellett volna, hogy majd úgy nagyjából 13 évvel vagy 15 évvel később a bicskei gyermekotthon leendő igazgatója pedofil-ügybe fog keveredni. Legalább is itt tart ma az ellenzék, az ellenzék sajtója, itt tart ma az átorbánozás. Erre csak annyit tudok mondani, én is végeztem kutatásokat, hihetetlen egyenes szálat véltem felfedezni Tompos Márton Momentum alelnök, meg a ló hímtagja között. És nem csak a szál egyértelmű, ami összeköti őket, hanem a hasonlóság. Na, az az igazán megdöbbentő!"

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Eva Vlaardingerbroek: Brüsszel megmutatta, miként is működik a diktatúra + videó

Miközben Brüsszelben ujjal mutogatnak Magyarországra, hogy a jogállamiságot támadás éri, addig Budapesten nem tiltanak be semmilyen konferenciát, pedig az Európai Unió központjában a demokrácia szíve kellene, hogy dobogjon. Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátorral, influenszerrel készített interjút Velkovics Vilmos a CPAC Hungray rendezvényén a Millenárison. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!