2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Bauer Tamás véleménye mögé párttársai sem kívánnak felsorakozni

Bevándorlással lehet kompenzálni a demográfiai helyzetet, Magyarországnak be kellene állnia a migránspárti Nyugat-Európai országok mellé, írja közösségi oldalán Bauer Tamás. A DK politikusának véleménye mögé párttársai nem kívántak felsorakozni. Közben Gyurcsány Ferenc kávézással díjazná azokat, akik origamiznak a nemzeti konzultációval.

  • Bauer Tamás véleménye mögé párttársai sem kívánnak felsorakozni

Bauer Tamás szerint Magyarország demográfiai problémáit bevándorlással kellene kezelni a hazai több gyermek vállalásának támogatása helyett – erről a közösségi oldalán írt a DK-s politikus, aki a családok védelméről szóló nemzeti konzultáció kapcsán fejtette ki véleményét. A DK-s politikus azt is írja, ha kitöltené a konzultációt, ő nemmel válaszolna az első kérdésre. A Hír TV megkereste Gyurcsány Ferenc pártjának több képviselőjét is, hogy megtudjuk, ők egyet értenek e Bauer Tamás kijelentéseivel.

„Nem!” – ilyen szűk szavúan válaszolt Molnár Csaba arra a kérdésünkre, hogy szerinte is migránsokkal kellene-e megoldani Magyarország demográfiai helyzetét.

A DK-s Arató Gergely állítólag látta politikus társa posztját, de szerinte a magyar családokat támogatni kellene. „Általánosságban véve a mi véleményünk az, hogy akkor kell bevándorlókat, bárkiket, vendégmunkásokat beengedni, hogyha szükség van rájuk. De ennek Magyarország döntésének kell lennie” – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

A Gyurcsány-párt valójában még mindig bevándorláspárti hangsúlyozta napirend előtti felszólalásában a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. „Ő egyértelműen azt mondja, hogy az első kérdésre nemmel válaszolna, tehát ő a bevándorlókra költene pénzt, nem pedig a gyermekeket nevelő magyar családokra. Ez világos álláspont, nem is kell nagyon magyarázni, ez most az önök hivatalos álláspontja, erős magyar családok helyett bevándorlást” – fogalmazott Dömötör Csaba.

A családok védelméről szóló nemzeti konzultációt november első hetében kezdték postázni. Nem sokkal később Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán már arra buzdította szimpatizánsait, hogy ahogyan azt ők tették, hajtogassanak figurákat a kérdőívből és akié a legszebb lesz, az együtt kávézhat majd a pártelnökkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!