2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Baranyi a lakosságot sarcolja a pandémia alatt

Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere a rendkívüli jogrendet arra használja, hogy adókat emeljen és megsarcolja a kerületi családokat – közölte a Magyar Nemzettel a ferencvárosi Fidesz. A baloldali polgármester egy személyben döntött építmény- és a telekadó emelésről, és a parkolási engedélyek kiadása is kétezer forintról tizenkétezer forintra emelkedik.

  • Baranyi a lakosságot sarcolja a pandémia alatt

Felháborító, hogy Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere a rendkívüli jogrendet arra használja, hogy adókat emeljen és megsarcolja a kerületi családokat. Baranyi Krisztina november 25-én egyszemélyben döntött arról, hogy megemeli az építmény- és a telekadót, amelytől a ferencvárosi baloldali városvezetés több mint 210 millió forint bevételt remél – tájékoztatta a Magyar Nemzetet a Fidesz ferencvárosi szervezete.

Megjegyezték:

Baranyi Krisztina a kerületi gépjárműtulajdonosokat is megsarcolja: rájuk autónként 10 ezer forintos pluszterhet ró. Az éves parkolási engedély díját ugyanis 2 ezer forintról a hatszorosára, 12 ezer forintra emelte, annak érvényességi idejét pedig két hónappal lerövidítette.

– Teszi Baranyi Krisztina mindezt akkor, amikor az embereknek nem újabb terhekre, hanem éppen segítségre lenne szükségük.

Míg a kormány a családokat, vállalkozásokat, munkahelyeket védő intézkedéseket hoz nap mint nap, addig a baloldal a megszokott receptjét alkalmazza: a megszorításokat

– áll a helyi kormánypárt közleményében.

– Felszólítjuk Baranyi Krisztinát, hogy fejezze be ferencvárosiak sanyargatását, és vonja vissza az adóemelésekről és az éves parkolási hozzájárulás díjának emeléséről szóló rendeleteket

– jelentette ki a ferencvárosi Fidesz-KDNP frakció.

Magyar Nemzet/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!