2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Baranyába is elért a baloldal gyűlöletkampánya

Baranyába is megérkezett a kormányváltó szövetség gyűlöletkampánya.

A szórólapokon a Fidesz–KDNP jelöltjeit személyükben támadják, a pártot pedig az elmúlt négy év szerintük hibás döntéseivel szembesítik. Valamennyi kiadványon az MSZP budapesti központja szerepel szerzőként.

„Egy reményvesztett párt kétségbeesett akciója a választások előtt pár nappal. Azt kell látni, hogy az MSZP lassan már egy maffiaregényhez hasonlít, amelyben Pécs is kapott egy nagyon komoly fejezetet, hiszen az MSZP pécsi elnökét már elítélték pont hasonló, valótlan tartalmú szórólapok terjesztése miatt. A pártnak az egyik megyei vezetője nem tud most már napok, hetek óta elszámolni a hirtelen jött 70 millió forintos vagyongyarapodásával, és azt se felejtsük el, hogy a jelölt Tóth Bertalan pedig alpolgármesterként egy nap kétszer is vett fel jutalmat” – fogalmazott Csizi Péter fideszes országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!