2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Bánáti: Nem lehet véleményem Sneider Tamás feleségének karlendítéséről

  • Bánáti: Nem lehet véleményem Sneider Tamás feleségének karlendítéséről

Nincsen álláspontja a Magyar Ügyvédi Kamarának, Sneider Tamás Jobbik-elnök feleségének náci karlendítésével kapcsolatban – ezt a kamara újraválasztott elnöke mondta. Szabó Edit Édua a Jobbik-frakció jogásza és a Magyar Ügyvédi Kamara hivatalos adatbázisa szerint jelenleg is praktizál. Bánáti János korábban az antiszemitizmus minden formáját elutasította.

„Ha annak minősül és van ilyen eljárás, akkor az erre felhatalmazott testületnek kell erről állásfoglalást alkotnia. A Magyar Ügyvédi Kamarát személyemben képviselem, nekem – újra mondom – náci karlendítésről egyértelműen az a véleményem, hogy elítélendő. Az, hogy Sneider Tamás feleségének a mozdulata az-e, hogy mit csinált és ennek megfelelően mi lehet a következménye, arról nem lehet véleményem” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!