2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hétköznapi tündér - A Zsolnay család története 11:00

Belföld

Balos „nagykutyák” kedvelt helyén nyaral a korrupcióval gyanusított MSZP-s politikus

Az Origo egyik olvasója számolt be arról, hogy Zamárdi egyik legdrágább részén, egy festői villában látta a parkolási korrupcióba keveredett, MSZP-s országgyűlési képviselőt, Molnár Zsoltot kertészkedni. Kiderült, hogy a háznak Molnár az egyedüli tulajdonosa. A környék Zamárdi egyik legjobb része, mindössze néhány száz méterre van a parttól, itt egy hasonló méretű ingatlan akár 200 millió forintot is érhet.

  • Balos „nagykutyák” kedvelt helyén nyaral a korrupcióval gyanusított MSZP-s politikus

Az Origo informátora szerint Zamárdi a baloldali vezető politikusok kedvenc helye lett, több másik balos „nagykutya” is meg szokott fordulni a környéken.

Zamárdi Táncsics Mihály utcájában található az a kétszintes, több mint száz négyzetméteres festői villa, amelynek udvarán látták a fővárosi parkolási korrupcióba keveredett Molnár Zsoltot kertészkedni.

Utánanézve a részleteknek kiderült, hogy a festői, balatoni villa eredetileg az MSZP-s képviselő édesapjának a nevére került 2013-ban, azonban ez csak egy trükk lehetett, hogy ne kelljen Molnár Zsoltnak a vagyonnyilatkozatában szerepeltetni az értékes ingatlant.

Erre utal az a tény is, hogy már a megvásárlás pillanatában elidegenítési és terhelési tilalmat jegyeztek be a képviselő javára. Ez pedig azt jelenti, hogy már az első pillanattól ő volt az értékes nyaraló várományosa.

Az Origo informátora szerint, gyakori megoldás Zamárdiban, hogy valamelyik távolabbi családtag nevére iratják az értékesebb házakat a baloldali politikusok, hogy ne kelljen azt feltüntetni a vagyonnyilatkozatukban. Így tehetett Molnár is.

Molnár Zsolt 2016-ban aztán megörökölte az ingatlant, amelynek azóta egyedüli tulajdonosa, így kénytelen feltüntetni a vagyonnyilatkozatában is a házat.

teljes cikk az Origo honlapján olvasható.

Fotó: MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.
Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!