2024. 10. 28. Hétfő Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Baloldali károgás, avagy miért rajong Kéri László Magyar Péterért?

Tiszások, figyelem! Leleplezzük az igazságot a Magyar Péter-rajongó Kéri Lászlóról – írta meg cikke címében a Magyar Nemzet szerzője, aki hozzáteszi: így működik a baloldali boszorkánykonyha.

  • Baloldali károgás, avagy miért rajong Kéri László Magyar Péterért?

A KlikkTV Mélyvíz című műsorában ezúttal a politológia vátesze, a nagy túlélő Kéri László volt a vendég. Kéri most éppen Magyar Péter-fan, előtte volt Márki-Zay-, Karácsony-, Vona- és Gyurcsány-rajongó is, ahogy ez egy magára valamit is adó baloldali megmondóemberhez illik. A politológus természetesen azért lett Magyar Péter-fanatikus, mert most éppen ő az, aki megpróbálja legyőzni Orbán Viktort, és neki, mint véresszájú gyűlölködőnek a legfontosabb Orbán eltávolítása. Teljesen mindegy számára, hogy ki, csak végre ne a Fidesz legyen kormányon.

A baloldali megmondóember az évek során méltán érdemelte ki azt, hogy a népszerű Jamie és a csodalámpa című angol rajzfilmsorozat egyik szereplőjéhez, Fonák Tamáshoz hasonlítsák az emberek. Ugyanis mindig pont az ellenkezője valósult meg annak, mint amit ő prognosztizált – ami Fonák Tamásnál egy kedves, vicces tulajdonság, de egy politológus esetében elég siralmas dolog. A kormány bukását vizionálni az ő esetében nem más, mint a saját személyes vágyait szakmai köntösbe öltöztetve kivetíteni. Kéri László jóslatai körülbelül olyan valószínűséggel válnak valóra, mint ahogy a Magyar Nemzet cikkének szerzője szokta eltalálni a lottószámokat.

Mindent összevetve, a balos károgók szerint 2010 óta folyamatosan a szakadék szélén tántorgunk, mert az a fránya Orbán-kormány mindent rosszul csinál. Érdemes megnézni Kéri László korábbi interjúit. Tizennégy éve Orbán bukását vizionálja. Döbbenetes, hogy ez az ember hogy tud a felszínen maradni. Ha egy mérnök rosszul tervez meg egy hidat és az összedől, akkor egész biztosan nem kérik fel újból hídtervezésre, de semmilyen más munkára sem. Ezzel szemben Kéri, aki csak és kizárólag tévedett az elmúlt évtizedben, még mindig bejárhat stúdiókba negédesen elemezni, saját műsort kap, kikérik a véleményét.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!