2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Balog benyújtotta a gyermekvállalás ösztönzését szolgáló javaslatokat

Benyújtotta a gyermekvállalás ösztönzését szolgáló javaslatokat az Országgyűlésnek az emberi erőforrások minisztere.

A törvénytervezet a kisgyermekes szülők munkaerőpiacra visszatérését is segítené. Az intézkedések tartalmazzák a gyes és a gyed módosításait, megteremtik a lehetőségét több gyermek vállalása esetén az ellátások párhuzamos folyósítására, s kitérnek arra is, hogy a felsőoktatási tanulmányokat folytató fiatalok és pályakezdő diplomások is jogosultak legyenek a gyedre. A munkába visszatérő három- és többgyermekes szülőknél hosszabb ideig lesz igénybe vehető az adókedvezmény. A törvényjavaslatban szerepel az is, hogy januártól a nevelőszülői feladatok keresőtevékenységnek minősülnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!