2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Balesetek a havazás miatt

Elakadt hókotró, árokba csúszott buszok, útlezárás országszerte. Több balesetet is okozott az idei első havazás.

Több baleset történt az idei első havazás miatt Fejér megyében. Polgárdi és Füle között egy utasok nélküli busz csúszott árokba, Söréd és Csákberény között egy busz, egy mikrobusz és egy hókotró akadt el. Ezt a két utat a jegesedés és a nagy hó miatt lezárták. A baleseteknek nincs sérültje. „A délelőtt folyamán továbbra is le van zárva a Polgárdi és Füle közötti út a hóátfúvás miatt, ezen az útszakaszon a reggeli órákban egy utasok nélküli autóbusz csúszott az árokba, a buszon csak a sofőr tartózkodott, ő nem sérült meeg. Csákberény és Söréd között a kora reggeli órákban a havas-jeges úton a hóátfúvásban egy utasok nélküli autóbusz, egy hókotró, két személyautó és egy mikrobusz akadt el, illetve csúszott az árokba, a műszaki mentés 9 óra körül fejeződött be. További balesetekről is érkezett sajnos bejelentés, viszont egyik esetben sem történt szerencsére személyi sérülés” – közölte Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.


A jeges úton megcsúszott és felborult egy kamion a 81-es főúton, Győr közelében. A jármű műanyag csomagolóeszközt szállított, ami szétszóródott Pér külterületén. A balesetnek nem volt sérültje, miután a rakományt összegyűjtötték ismét megindulhatott a forgalom az érintett útszakaszon.

Hótakaró borítja a várost

Az éjszaka a Dél-Dunántúlon is havazott. Pécsett és környékén vasárnap délután kezdett esni az eső, majd a hőmérséklet csökkenésével havazásba fordult. A várost 1-2 centiméteres hótakaró borítja, a Mecsek-oldalon több helyen vastagabb, 3-4 centi a hóréteg vastagsága. A közlekedésben itt nem okozott fennakadást az éjszakai havazás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!