2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Balázs Péter nem kér bocsánatot

Megvonta a pénzt a Szigligeti színháztól a szolnoki baloldal, mert az igazgató, Balázs Péter nemrég a színművészetis tüntetőket kritizálta. A szólásszabadságot hirdető ellenzék azt mondja: amíg az intézményvezető nem kér bocsánatot, nem szavazzák meg a támogatást.

  • Balázs Péter nem kér bocsánatot

Balázs Péter korábban a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy szerinte Színház- és Filmművészeti Egyetemen "közéleti paraziták" szítják a konfliktust.

László Norbert hozzátette: amíg az igazgató nem kér nyilvánosan bocsánatot, addig nem szavazzák meg a Szigligeti Színháznak szánt 432 millió forint támogatást.

A város kormánypárti alpolgármestere szerint nem ez az első eset, amikor a szolnoki baloldali összefogás szembemegy a város érdekeivel.

A több száz milliós támogatás jövője a következő közgyűlésen kerül újra napirendre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!