2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Balázs Péter nem kér bocsánatot

Megvonta a pénzt a Szigligeti színháztól a szolnoki baloldal, mert az igazgató, Balázs Péter nemrég a színművészetis tüntetőket kritizálta. A szólásszabadságot hirdető ellenzék azt mondja: amíg az intézményvezető nem kér bocsánatot, nem szavazzák meg a támogatást.

  • Balázs Péter nem kér bocsánatot

Balázs Péter korábban a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy szerinte Színház- és Filmművészeti Egyetemen "közéleti paraziták" szítják a konfliktust.

László Norbert hozzátette: amíg az igazgató nem kér nyilvánosan bocsánatot, addig nem szavazzák meg a Szigligeti Színháznak szánt 432 millió forint támogatást.

A város kormánypárti alpolgármestere szerint nem ez az első eset, amikor a szolnoki baloldali összefogás szembemegy a város érdekeivel.

A több száz milliós támogatás jövője a következő közgyűlésen kerül újra napirendre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Minden korábbinál komolyabb bajban lehetnek a gallok a rövidesen érkező új, Asterix és Obelix filmben. A rómaiak ugyanis két film között egy sztárigazolással erősítettek: a Birodalomhoz Zlatan Ibrahimovic is csatlakozott.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!