2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Balassagyarmaton is megkezdődött az oltás

Országszerte megérkeztek az első kórházakba a koronavírus elleni vakcinák. A balassagyarmati intézmény már tegnap délután megkapta az első oltóanyagokat, ma pedig el is kezdődött a kórházi dolgozók beoltása.

  • Balassagyarmaton is megkezdődött az oltás

Tegnap délután érkeztek meg az első koronavírus elleni oltóanyagok a balassagyarmatCikkeki Dr. Kenessey Albert Kórház Rendelő Intézetbe, ma pedig már meg is kezdték a dolgozók beoltását. A kis piros táskában vannak a vakcinák, ezt hozták át a kórház munkatársai a hűtőhelyről az oltópontra.

Egyértelműen mutatják a nyilak, merre kell majd menni azoknak, akik a balassagyarmati kórházban oltásra érkeznek,. Szükség is van az útbaigazításra, hiszen több vizsgálat is megelőzi a vakcina beadását.

Először egy gyorstesztet készítenek, ha az eredmény negatív, akkor egy orvosi vizsgálaton kell részt venniük a jelentkezőknek. Eközben előkészítik a vakcinákat, majd némi adminisztrációt követően megtörténik az oltás beadása.

A balassagyarmati kórház a tavasszal és most is első körös Covid-kórházként működik, éppen ezért először a dolgozókat oltják be a Covid elleni vakcinával.

A kórház dolgozóinak beoltása várhatóan hétfőn folytatódik majd Balassagyarmaton.

Korábban a Hír TV munkatársa, Házy Attila is beszámolt az oltás folyamatáról:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!