2024. 07. 18. Csütörtök Frigyes napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Bakondi György: Egyre nagyobb nyomásnak van kitéve a határőrizeti rendszerünk

Bonyolult határőrizeti helyzet alakult ki a déli határszakaszon - hívta fel rá a figyelmet Bakondi György Napindító című műsorunkban. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója rámutatott, tömegessé vált az illegális migráció, hiszen volt olyan nap, amikor mintegy 500-an próbáltak meg bejutni az ország területére, sőt a múlt héten egy 197 fős csoport erőszakos áttörést kísérelt meg az egyik szakaszon, ezt a rendőrök sikeresen megakadályozták. 

  • Bakondi György: Egyre nagyobb nyomásnak van kitéve a határőrizeti rendszerünk

Bakondi György arra is felhívta a figyelmet, hogy a szerb oldalon egyre sűrűbbek a fegyveres összetűzések, ami jelentős félelmet vált ki a helyi lakosságból. 

A szerb rendőrség jelentős erőkkel - köztük különleges erők bevetésével - több száz illegális átlépőt fogott el a magyar határ térségében, foglalt le fegyvert, lőszert, robbanóanyagot

- tette hozzá.

A belbiztonsági főtanácsadó közlése szerint a szudáni polgárháborús helyzet, a mali, csádi és a nigeri válság nagyon komoly veszélyt jelent abból a szempontból, hogy akár egy kezelhetetlen migrációs állapot is kialakulhat.

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Földrengés volt Nápoly közelében

Földrengés volt Nápoly közelében

Nápoly környékét 3,6 erősségű földrengés rázta meg csütörtökön reggel az olasz geofizikai és vulkanológiai intézet (INGV) közlése szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Eljárás indul a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben

Ismét a kiskorúak védelmére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértése miatt indul eljárás a Rádió 1 Balázsék című műsorszámával szemben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!