2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Bajnaiék továbbra is titkolóznak

Továbbra is titkolja a Bajnai-szövetség a magánszemélyektől kapott támogatásokat. Az Együtt–PM már tavaly tízmilliós összegből kampányolt, de a pártot finanszírozó alapítvány honlapján 168 ezer forintnyi saját tőke szerepelt 2012-ben.

Továbbra is titkolja a Bajnai-szövetség a magánszemélyektől kapott támogatásokat. A Magyar Nemzet arról ír, hogy a volt miniszterelnök pártja továbbra sem tesz eleget saját korábbi vállalásának, miszerint minden adományról megmondja, honnan van. Az Együtt – Korszakváltók pártja annyit ismert el, hogy magánszemélyektől néhány millió forintot kaptak, de hogy kik és mekkora összeggel támogatták a pártot, arról későbbre ígértek részletes tájékoztatást.

A lap korábban arról írt, hogy az Együtt–PM már tavaly tízmilliós összegből kampányolt, de a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás Egyesület honlapján a 2012-es beszámolóban mindössze 168 ezer forintnyi saját tőke szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!