2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Bajnaiék töméntelen pénzt tapsoltak el tanácsadásra

Csaknem 17 milliárd forintot költött kommunikációs tanácsadásra, tanulmányokra és közvélemény-kutatásra a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány – írja a Hvg.hu.

A portál közérdekre hivatkozva kérte ki az adatokat a Miniszterelnökségtől. A szocialista kormányok a legnagyobb összeget, több mint 10 milliárdot stratégiai tanácsadásra és tanulmányokra költötték. Csak kommunikációs tanácsadásra 4,2 milliárd forintot fizettek ki külsős cégeknek. A Gyurcsány és a Bajnai-kormány ennyiért kapott válságkommunikációs tanácsokat, és ebből a keretből készítették fel a minisztereket a televíziós szereplésekre. A végleges összeg azonban ennél jóval magasabb lehet, hisz a kimutatásban nem szerepelnek a jogi tanácsadásra, valamint a hirdetésekre és kommunikációs kampányokra elköltött forintok. Ráadásul több intézménynél nem találni a teljes 2006 és 2010 közötti ciklust lefedő adatsor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!