2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Bajnaiék már öt éve is aktívan segítették Karácsony kampányát

Már 2019-ben is Bajnaiék segítették Karácsony Gergely kampányát - erről írt a Magyar Nemzet.

  • Bajnaiék már öt éve is aktívan segítették Karácsony kampányát

A lap arról számolt be, a Szuverenitásvédelmi Hivatal közzétette a DatAdat öt évvel ezelőtti ajánlatát, amelyből kiderült, hogy a Bajnai Gordon nevével fémjelzett cég milyen segítséget kínált Karácsony Gergely 2019-es önkormányzati kampányához. A Magyar Nemzet szerint, a hivatal birtokába került információk alapján a DatAdat az öt évvel ezelőtti kampány során több mint hatmillió ember adatait kínálta fel Karácsonyéknak. Mindez pedig lehetőséget teremtett dezinformációs kampányok lefolytatására – állapította meg a Szuverenitásvédelmi Hivatal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!