2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Bajkai: A baloldal azon dolgozik, hogy minél nehezebbé tegye a vírushelyzetet

A baloldal csak abban tud gondolkodni, hogy hogyan tehetné még nehezebbé az emberek számára a vírushelyzetet.

  • Bajkai: A baloldal azon dolgozik, hogy minél nehezebbé tegye a vírushelyzetet

Így reagált a Fidesz országgyűlési képviselője arra, hogy Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere kijelentette: a kerületben a tiltó kormányrendelet ellenére lesznek adóemelések. Bajkai István szerint egy világjárvány közepén az önkormányzatoknak az emberek megsegítésén kellene dolgozniuk.

Horváth Csaba szerint annak ellenére, hogy a kerületében nem terveztek adóemelést, a kabinet lehetetlen helyzetbe hozza az önkormányzatokat.

Nem Horváth Csaba az egyetlen baloldali városvezető, aki panaszkodik az adóstop miatt. A VII. kerület Gyurcsány-párti polgármestere közösségi oldalán jelentette be, hogy Erzsébetvárosban nem fogják betartani a rendeletet, Niedermüller Péter szerint ugyanis az alkotmányellenes.

Bajkai István szerint egy világjárvány idején az önkormányzatoknak az emberek sarcolása helyett a segítségnyújtáson kellene munkálkodniuk.

Bajkai István hozzátette: úgy tűnik, hogy a baloldal csak abban tud gondolkodni, hogy hogyan tehetné még terhesebbé a járványhelyzetet.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!