2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - műsorvezető: Bayer Zsolt (benne 20-kor hírek)

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Bagdy Emőke: A társas toleranciát nem 3-6 éves korban kell megtanítani

Sohasem keltett gyűlölet, nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen - jelentette ki Bagdy Emőke. A pszichológus Credo című műsorunkban elmondta: az általa elmondott tények cáfolhatatlanok és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

A professzor asszonyt pályatársai azután támadták meg és nevezték szakmaiatlannak, miután a genderideológiát és homoszexuális propagandát is tartalmazó Meseország mindenkié című könyvről úgy nyilatkozott: a korai érzékenyítés veszélyes a gyerekekre. Bagdy Emőke azt mondta: kollégái nem kérdezték a szakmai véleményét a könyvvel kapcsolatban, pusztán empátia nélkül rárontottak.

A teljes interjú ma 23 óta 5 perctől Credo című műsorunkban.

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pécsi Pride

A helyszínen van tudósítónk Szilágyi Jenő. 2021. szeptember 18.

Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t

Ezt Orbán Viktor írta a Szamizdat nevet viselő hírlevelében, amit magyar és nemzetközi körben is terjesztenek. 2021. szeptember 18.

Wintermantel Zsolt: A Blaha Lujza tér már rég elkészülhetett volna

Karácsony Gergelyék nagyjából egy évig nem csináltak semmit, pedig a pandémia időszaka alatt kisebb dugókat okoztak volna a munkálatok. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Karácsony Gergely hallgat

Egyetlen szót sem tudott mondani Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésre, hogy milyen tanácsokat adott politikai tanácsadóként Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!