2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Azzal büszkélkedett a momentumos képviselő, hogy „Magyarországgal szemben” dolgoznak Brüsszelben + videó

Magyarország kivéreztetésével büszkélkedett a momentumos Hajnal Miklós az ATV-ben. Hajnal szerint ugyanis nekik köszönhető, hogy a jogállamisági eljárásokon túl már az uniós pénzeket is megvonják Magyarországtól. Az ellenzéki politikus azt is hozzá tette: Donáth Annának és Cseh Katalinnak komoly szerepük volt abban, hogy ez így alakult.

  • Azzal büszkélkedett a momentumos képviselő, hogy „Magyarországgal szemben” dolgoznak Brüsszelben + videó

Korábban senki nem gondolta volna azt, hogy Magyarországgal szemben indulhat jogállamisági eljárás, kötelezettségszegési eljárás

– így büszkélkedett a momentumos Hajnal Miklós azzal, hogy pártjuk is hozzájárult ahhoz, hogy Magyarországgal szemben több brüsszeli eljárás indult.

Hajnal Miklós szerint a Momentum európai parlamenti képviselőinek, Cseh Katalinnak és Donáth Annának komoly szerepük volt abban, hogy hazánk ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat.

Az ellenzéki párt elnökségi tagját vallomása után még a műsorvezető is számon kérte. Hajnal Miklós ezután érdemi magyarázat helyett csak a kormánypárti szavazókra mutogatott.

És azt is tudja, hogy most nagyon sokan azt mondják a nézőink közül, hogy ez hazaárulás? Mert akkor ezek szerint a két EP-képviselő miatt nem jutott hozzá Magyarország az európai uniós forrásokhoz? – tette fel a kérdést a riporter.

Biztos van, aki így gondolja. Én azt gondolom, hogy ezek inkább a kormánypárti szavazók – hangoztatta Hajnal. 

A miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint megdöbbentő, hogy az ellenzéki politikusok közül egyre többen nyíltan vállalják, hogy ők érték el a Magyarországnak járó uniós források felfüggesztését.

A Momentum Magyarországon megválasztott, elvileg Magyarországot képviselő politikusai azt tartják a legnagyobb büszkeségüknek az elmúlt öt évből, hogy most már következménye is van az eljárásoknak, és nem kapjuk meg a nekünk járó pénzeket, és ezt ők járták ki. Nincs több kérdésünk.

Dömötör Csaba hozzátette: szerinte bőven akadnak Magyarországon olyan emberek, akik szintén hazaárulásnak tartják, hogy az ellenzéki képviselők hazánkkal szemben dolgoznak Brüsszelben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!