2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Az ünnepek alatt is járják a tanyákat

A tél beköszöntöttével és főleg karácsony idején fokozottabban ellenőrzik a tanyagondnokok a külterületeken, tanyákon élő kisgyermekes családokat és idős embereket. A Csongrád megyei Sándorfalván a szolgálat emberei az ünnepek alatt is járják a tanyákat, az egyedül élőkre pedig kiemelten figyelnek.

Élelmiszert és gyógyszert visznek a sándorfalvi tanyagondnokok azoknak az öregeknek, akik nem tudnak bejárni a városba. A környékben hétszáznál többen élnek tanyán.

„Nagyon bizalmas kapcsolatnak kell kialakulni ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, mert minden titkukat, örömüket, bánatukat megosztanak velünk. Segíteni csak úgy tudunk, hogyha ezt mind elmondja” – mondta Kiss Lászlóné tanyagondnok.

Az egyedül élőket az ünnepek alatt többször meglátogatják.Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!