2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Az uniós források szétosztásának jogát is elvenné a kormánytól Márki-Zay Péter

A Magyar Nemzet cikksorozata rámutat, miért érdeke a baloldalnak Magyarország pénzügyi ellehetetlenítése.

  • Az uniós források szétosztásának jogát is elvenné a kormánytól Márki-Zay Péter

A dollárbaloldal volt miniszterelnök-jelöltje is azzal kampányolt a 2022-es országgyűlési választás előtt, hogy Magyarország akkor kapja meg az európai uniós forrásokat, ha a magyarok leváltják Orbán Viktort. Emlékezetes, hogy közben a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom számlájára milliárdos nagyságrendben érkeztek dollárok a tengeren túlról, az Egyesült Államokban létrehozott Action for Democracy (A4D) nevű szervezettől. Mint azóta kiderült, a Korányi Dávid – Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt baloldali miniszterelnök bizalmasa – által alapított A4D döntően Soros Györgytől származó, több mint 3 milliárd forintot csatornázott be a baloldal kampányába. 

Azok a pártok és politikusaik élvezték a külföldi támogatást, akik folyamatosan azért dolgoztak Brüsszelben, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat. Ez utóbbi tényt ma már nyíltan elismerik, sőt kérkednek is vele. 

Hajnal Miklós múlt heti televíziós interjúja nyomán cikksorozatot indítottunk, amelyben eddig felidéztük, milyen közös akciókat indítottak a baloldali pártok uniós politikusai hazánk ellen, illetve azt is, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és felesége, Dobrev Klára EP-képviselő egyenesen a feladatának nevezte a hazánk elleni uniós lépések támogatását. Ennek szellemében Molnár Csaba, a DK egyik uniós politikusa kijelentette, hogy hazafias kötelességének érzi az európai uniós források elleni küzdelmet. Kollégája, Ara-Kovács Attila pedig azt mondta, lehetetlen odaadni az európai uniós forrásokat az Orbán-kormánynak, mert ezzel a baloldal saját magát fegyverezné le.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!