2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 11:05

Belföld

Az újbudai baloldal prominense valódi munkavégzés helyett rollerezgetve dolgozgat + videó

Hihetetlen: taxi helyett ezúttal rollerrel érkezett Barabás Richárd alpolgármester, az újbudai pedofilbotrány viszont továbbra sem érdekli a baloldalt – számolt be cikkében a Magyar Nemzet. A lap arról ír többek között, hogy a képviselő-testület rendkívüli ülését és a szülők tájékoztatását még a polgármester sem tartotta fontosnak.

  • Az újbudai baloldal prominense valódi munkavégzés helyett rollerezgetve dolgozgat + videó

Taxi helyett elektromos roller parkolt az újbudai önkormányzat épülete előtt, a bérelhető járgánnyal Barabás Richárd, a kerület egyik alpolgármestere érkezett munkahelyére, akiről nemrég kiderült, igencsak vonzódik a taxikhoz, és több millió forintot költött el kocsikázgatásra a kerület pénzéből.

Barabás Richárd a Fidesz–KDNP képviselői által összehívott rendkívüli ülésére érkezett egyébként, az ülés azonban „érdeklődés hiányában” elmaradt, mert a baloldali képviselő-testület jelentős része nem tartotta fontosnak, hogy megjelenjen és a három hónapja kirobbant újbudai pedofilbotránnyal kapcsolatban tájékoztassa a képviselőket és a szülőket.

Szerettük volna megtudni, hogy mire jutott a baloldali városvezetés, a fegyelmi tanács és a vizsgálóbizottság az újbudai pedofilbotránnyal kapcsolatban az elmúlt három hónapban, ugyanis azóta sem kaptak semmilyen információt a képviselők és az érintett szülők sem – fogalmazott Szabó László közösségi oldalán, aki szerint Gyurcsány emberei megfutamodtak.

A Fidesz–KDNP újbudai frakcióvezetője szerint azzal, hogy nem jöttek el a rendkívüli ülésre, nem őket hozták kellemetlen helyzetbe, ők ugyanis megszokták már, hogy a baloldal folyamatosan megpróbálja ellehetetleníteni a munkájukat, ám azokat a szülőket, akik eljöttek és tájékoztatást szerettek volna kapni, cserben hagyták. 

Szabó László megjegyzi, maga a polgármester sem tartotta fontosnak, hogy megjelenjen, pedig ő maga tűzte ki az időpontot, ahogyan a négy főállású alpolgármester közül három sem jött el. 

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: Magyar Nemzet / Facebook - képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Így értékelte Luciano Spalletti az albánok elleni meccset

Nem volt teljesen elégedett csapata játékával Luciano Spalletti, a címvédő olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint együttesének sokkal határozottabban kell majd futballoznia csütörtökön, a spanyol csapat ellen, mint tette azt szombaton este Albániával szemben a németországi Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!