2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Az ügyészség szerint nem bűncselekmény Kránitz spanyol villájának bemutatása

Közérdekű adat a kispesti vagyonkezelő vezetőjének eltitkolt spanyolországi villája, és ezért annak bemutatása nem bűncselekmény - erről döntött az ügyészség. Korábban a momentumos Paróczai Anikó hozta nyilvánosságra, hogy Kránitz Krisztián, -akit a Hír Tv által is bemutatott hangfelvételeken csak Mr. 40 százalékként emlegetettek-, nem tüntetett fel egy külföldi ingatlant a vagyonnyilatkozatában. Kránitz feljelentést tett személyes adattal való visszaélés miatt, és emiatt Paróczait rabosították. Az ügyészség most felülvizsgálta az ügyet és úgy határozott, hogy nem történt bűncselekmény.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!