2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Nincs diktatúra a pártban a jobbikosok szerint

Az SZDSZ elfogyásához hasonlította, a Jobbik jelenlegi helyzetét a párt országgyűlési képviselője.Varga-Damm Andrea szerint, a párt politikájának a minősége számít és nem az, hogy hányan alkotják a politikai közösséget. Bár a Jobbik nyílt bejegyzésben fenyegette meg az országgyűlési képviselőit, hogy amennyiben kilépnek a pártból nem indulhatnak majd 2022-ben az ellenzék közös jelöltjeként. Varga-Damm Andrea szerint ezt nem a Jobbik, hanem az ellenzéki kerekasztal fogja eldönteni.

  • Nincs diktatúra a pártban a jobbikosok szerint

A Jobbikban jelenleg a tisztességtelenség és a becstelenség uralkodik.

Így kritizálta a Jobbik elnökét Bana Tibor abban a videóban, amelyben bejelentette, hogy elhagyja a pártot. A korábbi Jobbikos képviselő azt is mondta, hogy az új elnök diktátorként vezeti a pártot, és ellehetetlenít mindenkit, aki nem ért egyet vele.

Nem ért egyet korábbi párttársa kijelentésével a Jobbik alelnöke. A párt országgyűlési képviselője pedig híradónk kérdésére azt mondta: további változásokra számít.

Varga-Damm Andrea az SZDSZ elfogyásához hasonlította pártja jelenlegi helyzetét. A képviselő szerint nem számít, hogy hányan alkotják a politikai közösséget. Arra a kérdésre, hogy fenyegetésnek vette-e a párt részéről, hogy közleményben tudatták, hogy aki kilép a Jobbikból, az nem indulhat 2022-ben ellenzéki közös jelöltként Varga-Damm Andrea azt mondta: ezt az ellenzéki kerekasztal fogja eldönteni.

A Jobbik korábbi vezetője nemrég közösségi oldalán reagált az elmúlt időszakban történt kilépésekre és a pártvezetés üzenetére. Sneider Tamás azt írta:

Nagyon sajnálja, hogy a Jobbik elnöksége azt a következtetést vonta le a távozó országgyűlési képviselők búcsúüzeneteiből és a lassan tömeges kilépési hullámból, hogy nyilvánosan kell megzsarolni a képviselőtársait és őt is.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!