2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Az Országgyűlés módosíthat az idei költségvetésen

Ismét módosíthatja az idei költségvetést az Országgyűlés, ha a képviselők négyötöde támogatja a házszabálytól való eltérést.

Az előterjesztést a nemzeti fejlesztési miniszter jegyzi, a módosításra az E.ON gázüzletágának megvásárlásával kapcsolatos állami kezességvállalás miatt van szükség.

A parlament hétfői ülésén tesz egyébként esküt a kereszténydemokrata Gaal Gergely, aki az alkotmánybíróvá választott Salamon László helyét veszi át. Folytatódhat a médiatörvény módosításának és a Malév-jelentésnek a vitája, de napirendre kerül a gazdasági társaságként működő kórházak költségvetési intézménnyé való átalakítása is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!