2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarok a Barcáért

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Az Origo összegyűjtötte Magyar Péter legnagyobb hazugságait + videó

Az agresszív-bántalmazó Magyar Péternek színre lépése óta szinte egyetlen valós állítást sem sikerült tennie.

  • Az Origo összegyűjtötte Magyar Péter legnagyobb hazugságait + videó

Magyar Péter mögött Soros emberei állnak

Magyar Péter alig több mint egy hónapja kezdődött politikai ámokfutását a kezdetektől fogva segítik a Soros-hálózat sajtótermékei és szereplői, mintegy új kelet-európai politikai hős képzetét próbálva kelteni – járt utána a Tűzfalcsoport. Mint írták, a magyar baloldali újságírók közreműködésével folytatott stratégia nem előzmények nélküli: célja, hogy a nemzetközi teret felhasználva valamiféle hitelességi látszatot, mesterségesen létrehozott legitimációt biztosítsanak az érdemi politika nélküli magyar ellenzék mantráinak és aktuális csodatevőjének. A most a nemzetközi baloldali médiában megjelentetett Magyar Péterre vonatkozó cikkek meghatározó részére igaz, hogy azokat jelentős többségében magyar baloldali újságírók készítik el vagy állnak mögötte. Nincs új a nap alatt, hiszen a Soros-birodalom szócsövei Márki-Zay Péter esetében is ugyanezt a stratégiát folytatták – vonta le a következtetést a Tűzfalcsoport.

Magyar Péter az új Márki-Zay Péter

Az agresszív Magyar Péter hasonló módszerrel és ígéretekkel szeretné megszerezni a hatalmat, ahogyan 2022-ben és azelőtt Márki-Zay Péter, valamint más baloldali politikusok próbálták - csak az exférj még agresszívabb elődeinél. 

Minden támogatásomat felajánlom! – üzente korábbi Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter. 

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje szerint Magyar Péter hirtelen jött ismertsége, a fideszesek körében - szerinte - elvitathatatlan hitelessége alkalmassá teszi arra, hogy felgyorsítsa a rendszer összeomlását és leváltását. Vagyis megint előkerült a "csalódott fideszes" baloldali hazugsága. Márki-Zay nem titkolta az exférjről: gyakran épp azokat a gondolatokat fogalmazza meg, ugyanazokat a kifejezéseket használja, mint ő is korábban. 

„Trükkök százai”, illetve hazugságok és antidemokratikus lépések kilátásba helyezése útján próbál hatalomra jutni. Valójában zömében a baloldali pártoktól tud elhozni szavazatokat, de jól láttuk 2022-ben, hogy az általa is hangoztatott szélsőséges kijelentések még a baloldali szavazók egy részét is eltántorítják attól, hogy a radikális ígéreteket tévő politikusokra szavazzanak. Két éve a baloldal – többek között – ezért szenvedett történelmi vereséget. Történelmi tapasztalat, hogy a magyar emberek a béke és az alkotmányos működés pártján állnak. 

A teljes írást ITT érheti el. 

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!