2021. 12. 08. Szerda Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Napi aktuális 23:05

Belföld

Operatív Törzs: Lecsengett a harmadik hullám

Az operatív törzs megtartja keddi sajtótájékoztatóját.

Szabad az út Ciprusra

Kiss Róbert rendőr alezredes közölte, hogy az országba be lehet lépni olyan védettségi igazolvánnyal, amit Magyarország elfogadott. Ciprussal is megszületett a megállapodás, ez a 12. ország - tette hozzá.  

Lecsengett a harmadik hullám

A koronavírus-járvány harmadik hulláma lecsengett a védőoltások nagyszámú beadása miatt - mondta Müller Cecília. Most jellemzősen a második adag védőoltások beadása történik nagy számban - tette hozzá. Az országos tisztifőorvos szerint mindezek ellenére lehet időpontot foglalni első oltásra. A vírus továbbra is itt van. 5,294 millió fő regisztrált, és 97 százalékuk már meg is kapta a védőoltást - mondta. Érdemes oltakozni

Érdemes oltakozni

Aki idáig nem oltatta magát, az még pótolni tudja - mondta Müller Cecília. Ősszel számolni kell fertőzési lehetőséggel, így érdemes oltakozni - tette hozzá. 

A szükség szerint működnek az oltópontok

Müller Cecília szólt arról is, hogy a védőoltások beadásának a száma egy bizonyos arány után csökkenőben van. Csak annyi oltópontot működtetnek, amennyire szükség van - tette hozzá.

Fontos döntés

Müller Cecília elmondta, hogy akinél valamilyen orvosi javaslatra a második oltást más vakcinával kell beadni arra engedélyt adtak. Szólt arról is, hogy a 22. héten a szennyvízben mért koronavírus koncentráció alacsonyan stagnált, de nem értük el a múlt nyári szintet.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!