2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Operatív Törzs: Lecsengett a harmadik hullám

Az operatív törzs megtartja keddi sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: Lecsengett a harmadik hullám

Szabad az út Ciprusra

Kiss Róbert rendőr alezredes közölte, hogy az országba be lehet lépni olyan védettségi igazolvánnyal, amit Magyarország elfogadott. Ciprussal is megszületett a megállapodás, ez a 12. ország - tette hozzá.  

Lecsengett a harmadik hullám

A koronavírus-járvány harmadik hulláma lecsengett a védőoltások nagyszámú beadása miatt - mondta Müller Cecília. Most jellemzősen a második adag védőoltások beadása történik nagy számban - tette hozzá. Az országos tisztifőorvos szerint mindezek ellenére lehet időpontot foglalni első oltásra. A vírus továbbra is itt van. 5,294 millió fő regisztrált, és 97 százalékuk már meg is kapta a védőoltást - mondta. Érdemes oltakozni

Érdemes oltakozni

Aki idáig nem oltatta magát, az még pótolni tudja - mondta Müller Cecília. Ősszel számolni kell fertőzési lehetőséggel, így érdemes oltakozni - tette hozzá. 

A szükség szerint működnek az oltópontok

Müller Cecília szólt arról is, hogy a védőoltások beadásának a száma egy bizonyos arány után csökkenőben van. Csak annyi oltópontot működtetnek, amennyire szükség van - tette hozzá.

Fontos döntés

Müller Cecília elmondta, hogy akinél valamilyen orvosi javaslatra a második oltást más vakcinával kell beadni arra engedélyt adtak. Szólt arról is, hogy a 22. héten a szennyvízben mért koronavírus koncentráció alacsonyan stagnált, de nem értük el a múlt nyári szintet.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!