2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Belföld

Operatív Törzs: Lecsengett a harmadik hullám

Az operatív törzs megtartja keddi sajtótájékoztatóját.

Szabad az út Ciprusra

Kiss Róbert rendőr alezredes közölte, hogy az országba be lehet lépni olyan védettségi igazolvánnyal, amit Magyarország elfogadott. Ciprussal is megszületett a megállapodás, ez a 12. ország - tette hozzá.  

Lecsengett a harmadik hullám

A koronavírus-járvány harmadik hulláma lecsengett a védőoltások nagyszámú beadása miatt - mondta Müller Cecília. Most jellemzősen a második adag védőoltások beadása történik nagy számban - tette hozzá. Az országos tisztifőorvos szerint mindezek ellenére lehet időpontot foglalni első oltásra. A vírus továbbra is itt van. 5,294 millió fő regisztrált, és 97 százalékuk már meg is kapta a védőoltást - mondta. Érdemes oltakozni

Érdemes oltakozni

Aki idáig nem oltatta magát, az még pótolni tudja - mondta Müller Cecília. Ősszel számolni kell fertőzési lehetőséggel, így érdemes oltakozni - tette hozzá. 

A szükség szerint működnek az oltópontok

Müller Cecília szólt arról is, hogy a védőoltások beadásának a száma egy bizonyos arány után csökkenőben van. Csak annyi oltópontot működtetnek, amennyire szükség van - tette hozzá.

Fontos döntés

Müller Cecília elmondta, hogy akinél valamilyen orvosi javaslatra a második oltást más vakcinával kell beadni arra engedélyt adtak. Szólt arról is, hogy a 22. héten a szennyvízben mért koronavírus koncentráció alacsonyan stagnált, de nem értük el a múlt nyári szintet.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A Jobbik elnöke ribilliónak nevezte a 2006-os drámai eseményeket

Megdöbbenve állnak Jakab Péter kijelentése előtt a Jobbik korábbi tagjai. Novák Előd, a párt alapítója a Magyar Nemzetnek azt mondta: 2006-ot ribilliónak nevezni a magyar ellenállás megcsúfolása. 2021. szeptember 16.

Orbán Viktor: A Gyurcsány-korszak akar visszatérni

Megtartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP-frakciószövetség. 2021. szeptember 16.

Jelentősen nőtt az elfogott határsértők száma

Emelkedik az afgán állampolgárok aránya, és egyre intenzívebbé válik az embercsempészek tevékenysége. 2021. szeptember 15.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!