2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Galgóczi Ágnes: Már három indiai mutánst azonosítottak

 

Indulnak a táborok

Galgóczi közölte, hogy 2021. június 1-től lehet ottalvós táborokat szervezni. A szabályokat minden esetben be kel tartani, így csak egészséges ember mehet.Minden higiéniés szabályt be kel tartani. 

Már három indiai mutánst azonosítottak

Galgóczi Ágnes, az NNK osztályvezetője arról beszélt, hogy sikerült letörni a járvány harmadik hullámát, de az éberség nem múlt el. Már három esetben mutatták ki az indiai mutánst - tette hozzá. Egy páciens van kórházban - mondta Galgóczi. Fontos, hogy a környezetében senkinél nem azonosították az indiai mutánst. 

Nagyon fontos számok

Kiss Róbert elmondta, hogy 1 050 953 személy, és több mint 750 ezer tehergépjármű lépett be az országba az elmúlt kilenc hónapban. Több mint 200 ezer személlyel szemben rendeltek el karantént. 

Kilenc hónapja indult el a határellenőrzés

Kiss Róbert arról beszélt, hogy kilenc hónapja állították vissza a határellenőrzést a schengeni határokon. Ebben a kilenc hónapban a beutazási szabályok is átalakultak - tette hozzá.  A rendőr alezredes felsorolta azokat a szabályokat, amikkel be lehet korlátlanul lépni. 

Kapcsolódó anyagok: 

5 millió 239 ezer a beoltottak száma

A beoltottak száma 5 238 903 fő. Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 5 238 903, közülük 3 814 194 fő már a második oltását is megkapta. Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörte Magyarország a járvány harmadik hullámát. Magyarország továbbra is a második az uniós oltási ranglistán.

A MAGYAR LAKOSSÁG 54%-A MÁR MEGKAPTA AZ OLTÁSÁT, SZEMBEN AZ UNIÓS 39%-OS ÁTLAGGAL.

269 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak

269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 805 571 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Meghalt 26 többségében idős, krónikus beteg, így az áldozatok száma 29 818 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 711 105 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 64 648 főre csökkent.

702 KORONAVÍRUSOS BETEGET ÁPOLNAK KÓRHÁZBAN, KÖZÜLÜK 78-AN VANNAK LÉLEGEZTETŐGÉPEN.

Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!