2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Akik a hazára voksoltak 11:00

Belföld

Az Ökumenikus Segélyszervezet támogatja a székelyudvarhelyi kollégiumomlás áldozatait

Hárommillió forinttal segíti a székelyudvarhelyi kollégiumomlás áldozatait az Ökumenikus Segélyszervezet, és gyűjtést szervez a károsultak megsegítésére – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

  • Az Ökumenikus Segélyszervezet támogatja a székelyudvarhelyi kollégiumomlás áldozatait

A közlemény szerint a szolidaritási akcióhoz a www.segelyszervezet.hu oldalon bankkártyával vagy átutalással a 11705008-20464565-ös számlaszámon "Kollégium" megjelöléssel lehet csatlakozni.

Azt írták, a Tamási Áron Gimnázium a hárommillió forintot a katasztrófa által érintett diákok és családjaik támogatására fordítja.

Ahogy azt az HírTV is közölte, hétfő délután összeomlott a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium kollégiumának egy része. Négy diák rekedt a romok alatt, hármukat kimentették, egyikük állapota válságos, negyedik társuk életét vesztette a balesetben.

Fotó: Hargita megyei tűzoltóság

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Azt már megszokhattuk, hogy az amerikai elnökválasztás néha olyan, mint egy showműsor. Erre a tapasztalatra erősített rá Trump és Biden, amikor egy időben, de két különböző határszakaszon jelentek meg a napokban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!