2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Az NMHH jövő évi költségvetéséről tárgyalnak a képviselők

Az Országgyűlés ma négy általános vitát bonyolít le. A parlament hétfőn kezdődött ülésének negyedik napja reggel 9 órakor kezdődik. A képviselők elsőként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tavalyi zárszámadásáról mondhatják el a véleményüket, majd a hatóság 2022-es költségvetésére vonatkozó javaslatot véleményezhetik.

  • Az NMHH jövő évi költségvetéséről tárgyalnak a képviselők

Az ülésnap további részében a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter két indítványáról lesz szó, amelyek a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokat és az otthonteremtési állami feladatok karitatív szervezetek általi átvállalását érintik.

A Ház november 15-én, hétfőn fejezi be ülését.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!